We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De eerste stap naar je nieuwe school

Aanmelden en toelating

Informatie over aanmelden en toelatingscriteria

Heb jij een vmbo-TL/KB/BB-advies met LWOO van jouw basisschool gekregen? Of een vmbo-TL advies zónder LWOO maar heb je wèl extra ondersteuning nodig?

Vanaf oktober 2019 kunnen je ouder(s)/verzorger(s) via de administratie telefonisch contact met mevr. I. Broekmans opnemen. Dit kan dagelijks tussen 08.30 en 16.00 uur. 

Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of jij, samen met jouw ouder(s)/verzorger(s), wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en rondleiding door onze school. Op deze manier kan je alvast wat van de sfeer bij ons komen proeven.

De Meerpaal volgt bij de aanmelding en toelating de Rotterdamse Plaatsingswijzer. Voor meer info: bekijk de website van FOKOR