We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wat moet je doen?

Afwezigheid

Ben je ziek of om wat voor reden afwezig, laat het ons dezelfde dag tussen 8.00 en 8.30 telefonisch weten. 

Je ouders/verzorgers kunnen naar school bellen om jouw afwezigheid of ziekte te melden. Ben je weer beter, dan sturen je ouders een mail via: betermelden.meerpaal@calvijn.nl. Afspraken met de orthodontist, dokter en/of tandarts plan je buiten de schooltijden. Voor afwezigheid in de derde en vierde klas (de examenperiode) gelden aparte regels. Die staan vermeld in het examenreglement.

Wil je voor een bijzondere gelegenheid verlof aanvragen, dan kunnen je ouders/verzorgers dit uiterlijk drie weken van te voren doen via het mailadres: meerpaal@calvijn.nl. Bij het toekennen van het verlof moeten wij ons houden aan de Leerplichtwet.