We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De mentor is belangrijk

Jouw steun

Je mentor is je steun en toeverlaat. Dat betekent dat je belangrijke schoolzaken of persoonlijke kwesties als eerste met je mentor bespreekt. 

De mentor is er om jou te ondersteunen. Een deel van de grote pauze eet de mentor met jouw klas. Het laatste uur op de dag heb je altijd een mentoruur met hem of haar. Zo sluiten jullie samen de dag af. Je kunt dan ook extra hulp krijgen voor een bepaald vak. Dit doen we in alle leerjaren. Als je hier op school komt, maakt de mentor kennis met jou en je ouders in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarna blijft je mentor contact met je ouders houden.