We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De decaan helpt je

Voorlichting

Een profiel of vervolgopleiding kiezen is niet altijd gemakkelijk. Wij hebben op school een decaan die je daarbij kan helpen. 

Onze decaan is meneer Molenaar. Hij helpt jou met het maken van een keuze voor een profiel of een studie na je diploma. Hij organiseert samen met de leerjaarcoördinator een aantal voorlichtingsavonden. Op deze avonden zijn jij en je ouders/verzorgers van harte welkom. 

Elke donderdag kun je bij de decaan terecht voor vragen. Hij houdt op die dag spreekuur in kamer 208. Maak hiervoor wel van te voren een afspraak met hem via de g.molenaar@calvijn.nl

Als je meer informatie wilt hebben over de studiemogelijkheden na de Meerpaal, dan kun je de website www.calvijn-meerpaal.dedecaan.net  bezoeken. Hier vind je de data van de voorlichtingsdagen van de MBO-opleidingen. Ook vind je er veel informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden. Bezoek je de website voor het eerst? Dan moet je je wel even eenmalig registreren.