We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Deze website is onder constructie.

Meerpaal

VMBO-tl, VMBO-kb, VMBO-bb

Persoonlijke begeleiding
Extra ondersteuning

Contact

Kreeftstraat 44
3067 JV Rotterdam
010 2861313
info@vmbo-demeerpaal.nl

Over ons

De Meerpaal is een VMBO met leerwegondersteuning (LWOO). We bieden de theoretische leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de basisberoepsgerichte leerweg aan. Ook leerlingen met een TL-advies en extra ondersteuningsbehoefte nodig hebben, zijn bij ons van harte welkom.

De Meerpaal biedt kinderen die in cognitief of sociaal-emotioneel opzicht 'anders' zijn, een veilige en uitdagende leeromgeving. Een omgeving waarin bijzonder zijn juist heel normaal is en iedereen zichzelf kan zijn.

Wij ondersteunen onze leerlingen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten en talenten, op een manier die aansluit bij hun individuele mogelijkheden. Ouder(s)/opvoeder(s) spelen bij ons op school een belangrijke rol. Samen helpen wij onze leerlingen zich te ontwikkelen tot evenwichtige, weerbare en (zelf-) kritische mensen met een rol in de samenleving.

Lees meer over ons