We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Proef de sfeer op een gewone dag!

Kennismaken

Wij organiseren bewust geen open dag. Bij ons mag je langskomen op een gewone schooldag. Wij denken dat je de school dan nog beter leert kennen.

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke kennismaking met jou en jouw ouder(s)/verzorger(s). Daarom geven wij, in plaats van open dagen, de voorkeur aan een gesprek waar wij uitsluitend graag een rondleiding door de school maken, zodat jij en jouw ouder(s)/verzorger(s) in de gelegenheid zijn de sfeer te proeven.

Wanneer je interesse hebt om je aan te melden voor het nieuwe schooljaar, kunnen je ouder(s)/verzorger(s) vanaf begin oktober telefonisch contact opnemen met mevrouw Ilse Broekmans. Zij is iedere dag tussen 8.30 uur en 14.00 uur bereikbaar via tel.nr. 010-2861313/keuze 3.

Klik op de volgende link voor meer informatie over Aanmelden en toelating