We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Praat jij ook mee over school?

Leerlingen kunnen in de leerlingenraad meepraten over de school

Zoals de naam het al zegt, bestaat de leerlingenraad uit leerlingen die willen meepraten over alles wat er in en om de school gebeurt. In de kring komt van alles aan bod. Soms dragen de leerlingen een onderwerp aan, soms de docenten. Je moet dan denken aan het gebruik van de mobiele telefoon in de les, de invulling van een schoolfeest, hoe we de school nog veiliger kunnen maken, maar ook het bespreken van het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek onder alle leerlingen van de Meerpaal. Voor deze en nog veel meer andere onderwerpen hebben we jou nodig in onze leerlingenraad. We luisteren graag naar jouw mening.

We proberen om vanuit elk leerjaar twee leerlingen enthousiast te krijgen voor de leerlingenraad. De leerlingenraad vergadert één keer per maand en wordt geleid door; mevrouw Broekmans, mevrouw Duikersloot en de heer Den Hartog.

In de eerste weken van het schooljaar organiseert de leerlingenraad de werving voor nieuwe deelnemers. Dit gebeurt o.a. door posters in de gangen en een presentatie in de aula. Ben je geïnteresseerd dan kun je je aanmelden door middel van een mail te sturen naar: mp-leerlingenraad@calvijn.nl.

Als je deelneemt aan de leerlingenraad wordt er wel wat van je verwacht. Je moet bereid zijn je te willen inzetten voor de school, soms ook buiten schooltijd. Als lid ben je een aanspreekpunt voor de medeleerlingen, dus goed kunnen communiceren en een voorbeeld zijn voor de medeleerlingen is iets wat we van je verwachten.