Jij laat zien wat je kunt!

1
Zelf je rapport presenteren

Op onze school is het niet de leraar die het rapport met de ouders bespreekt, maar de leerling zelf die het rapport aan de ouders presenteert. Leerlingen leren op deze manier nadenken over zichzelf. Dat is best lastig. Daarom beginnen we er al mee in de eerste klas.  

Welkom!

Heb jij een vmbo tl-, kb- of bb-advies? En zoek je een school met extra begeleiding? Dan past de Meerpaal misschien bij je. Wij houden rekening met wat jij lastig vindt. Je concentreren, bijvoorbeeld. Of lang stilzitten. Of in één keer begrijpen wat er van je wordt verwacht. Misschien heb je moeite met lezen of rekenen of loop je achter bij bepaalde vakken. Nou, je bent niet de enige. Al onze leerlingen hebben wel ergens moeite mee. Daarom is niemand hier een buitenbeentje. 

Iedereen mag er zijn bij ons. Je voelt je hier veilig. Alles is overzichtelijk; je weet dus precies wat wel en niet mag. We zijn voorspelbaar: als je de regels overtreedt, spreken we je aan op je gedrag. Denk dus niet dat we je alleen maar in de watten leggen.