We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Jij laat zien wat je kunt!

1
Zelf je rapport presenteren

Op onze school is het niet de leraar die het rapport met de ouders bespreekt, maar de leerling zelf die het rapport aan de ouders presenteert. Leerlingen leren op deze manier nadenken over zichzelf. Dat is best lastig. Daarom beginnen we er al mee in de eerste klas.  

Welkom!

Heb jij een vmbo tl-, kb- of bb-advies? En zoek je een school met extra begeleiding? Dan past de Meerpaal misschien bij je. Wij houden rekening met wat jij lastig vindt. Je concentreren, bijvoorbeeld. Of lang stilzitten. Of in één keer begrijpen wat er van je wordt verwacht. Misschien heb je moeite met lezen of rekenen of loop je achter bij bepaalde vakken. Nou, je bent niet de enige. Al onze leerlingen hebben wel ergens moeite mee. Daarom is niemand hier een buitenbeentje. 

Iedereen mag er zijn bij ons. Je voelt je hier veilig. Alles is overzichtelijk; je weet dus precies wat wel en niet mag. We zijn voorspelbaar: als je de regels overtreedt, spreken we je aan op je gedrag. Denk dus niet dat we je alleen maar in de watten leggen.