We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Zo doen wij dat!

Leerdoelen

Omdat wij een kleine school zijn, kunnen wij iedere leerling op zijn eigen manier begeleiden en ondersteunen. Samen met jou stellen we zogeheten leerdoelen op.

Die leerdoelen maken we zo dat jij ze kunt halen, maar er ook iets voor moet doen. Of, zoals wij het zeggen, we laten je stretchen! Bij ons zitten niet meer dan 17 leerlingen in een klas. Onze docenten houden niet alleen van hun vak, ze vinden het ook leuk om te ontdekken hoe jij in elkaar zit. Ze vinden het allebei belangrijk.