We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Bliksemstage klassen 2 bij ISS in het Erasmus Medisch Centrum

De leerlingen mochten op maandag 1 oktober tijdens deze bliksemstage een ochtend meedraaien in het restaurant van het Erasmus MC.

Ze hebben carpaccio’s en verse dressing gemaakt, sla gewassen, mozzarella gesneden, verse broodjes gemaakt. Daarnaast uitleg en een rondleiding door het bedrijf gekregen. 

Het was een top dagdeel, waarna de leerlingen aangaven dat ze nog wel even hadden willen blijven en de volgende keer zeker wel weer naar dit bedrijf zouden willen!