We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Activiteitenmiddagen maart en april

Evenals vorig jaar was het dit jaar ook weer mogelijk voor onze leerlingen om andere vaardigheden te leren dan die doorgaans in de lessen aan bod komen. Iedereen kon zich vrijwillig aanmelden voor deze naschoolse activiteiten.

Tijdens de drie gezellige middagen konden de leerlingen leren koken, schaken, dieren ontleden, fotograferen, basketballen etc. Het was niet alleen leuk om nieuwe dingen te leren maar ook om meer contact te krijgen met andere leerlingen èn docenten. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet een potje basketballen met de directeur!

Onderstaand een impressie van een paar activiteiten!