We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Winnaars "Vliegplan"

Weet u/je nog? Enige tijd geleden zijn de tweede klassers gestart met het luchtvaartproject "Maak je eigen vliegplan" (Luchtvaartproject)
4 Groepjes hebben hun vliegplan inmiddels gepresenteerd! Alle presentaties zagen er prima uit en de leerlingen hebben heel duidelijk kunnen uitleggen hoe de hefboomregel werkt, wat de Wet van Bernoulli inhoudt en of het eigenlijk wel veilig is om te vliegen...!

Uit de deelnemers zijn twee winnaars gekomen! We feliciteren Joris Hoogenbosch en Freek Schouwenaar met hun geweldige prijs: jullie gaan binnenkort een vlucht maken over de school!!