We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Activiteitenkalender Buurtwerk Rotterdam

Buurtwerk heeft haar wortels in de wijken van Prins Alexander. Buurtwerk voert daar sinds 2003 het welzijnswerk uit in opdracht van de gemeente Rotterdam. Het doel is tweeledig: bijdragen aan het welzijn van bewoners én de sociale kwaliteiten van de buurten.

Jongeren moeten door de coronamaatregelen op relatief veel leefgebieden inleveren terwijl zij zelf doorgaans niet tot een risicogroep behoren. Zij ervaren vaak meer dan andere leeftijdsgroepen mentale gezondheidsproblemen zoals eenzaamheid, somberheid en angst. Om die reden heeft het rijk extra middelen beschikbaar gesteld aan gemeente om jongeren en jongvolwassenen meer perspectief te bieden in coronatijd. Buurtwerk heeft vanuit deze rijksmiddelen budget gekregen om in de maanden april, mei en juni extra activiteiten voor en door jongeren te organiseren. De jongerenwerkers van Buurtwerk bieden de jongeren leuke en laagdrempelige activiteiten aan.

Kijk voor meer informatie over Buurtwerk Rotterdam via onderstaande link:

Buurtwerk Rotterdam

Kijk op de flyer wat de activiteiten zijn voor de maanden april, mei en juni