We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Een plek voor overleg tussen ouders en directie

De ouderkring op Calvijn Meerpaal is een overlegorgaan waarbinnen ouders en directieleden elkaar spreken over allerlei ontwikkelingen die de vestiging aangaan. De thema’s die besproken worden, zijn informatief bedoeld.

Daarnaast vindt de directie het ook belangrijk de mening van de ouders over de thema’s te horen. Het is goed om te weten dat de ouderkring geen formeel inspraakorgaan is en ook niet de plek is waarbinnen er over de leerling gesproken kan worden. Hiervoor blijft de mentor te allen tijde het aanspreekpunt. Onderwerpen die besproken zijn, zijn o.a. het personeelsbeleid, de nieuwe VMBO, het pestprotocol, het inspectierapport, nieuwe leerroutes, etc.  De ouderkring komt een aantal keer in een cursusjaar bijeen. Over een ouderkring worden alle ouders van de school geïnformeerd. Omdat onze ervaring is dat een informatiebijeenkomst en vooral ook de feedback die wij van de ouders vragen, het best werkt in een groep van maximaal twintig ouders, geldt voor de aanmelding: wie het eerst komt, het eerst maalt.