We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De school waar jij kunt presteren

1
Wij gaan respectvol met elkaar om

Iedereen voelt zich veilig. Bij ons mag je zijn wie je bent. We maken geen verschil tussen man en vrouw, je geaardheid of geloof.

Over ons


De Meerpaal is een overzichtelijke school voor vmbo-t (mavo), -kader en -basis met extra ondersteuning. Bij ons zitten maximaal 17 leerlingen in een klas. Dat is minder dan op andere scholen. Dit geeft ons de kans om iedereen veel aandacht te geven. Wij zijn een duidelijke en voorspelbare school met heldere regels waar iedereen zich aan houdt. Vijftig tot zestig procent van de leerlingen haalt het diploma op een hoger niveau dan het basisschooladvies. Dat is flink hoger dan het landelijk gemiddelde.  

Aan het begin van het jaar stellen docenten samen met leerlingen hun persoonlijke leerdoelen op. Daarin leggen leerlingen vast waar zij komend jaar extra op letten. Dit bespreken wij tussentijds met leerlingen en hun ouders.

De mentor speelt in de klas een belangrijke rol. Hij/zij eet elke dag in de pauze met de klas. Zo ziet en hoort de mentor wat er speelt. Ook heeft de mentor zijn/haar klas elke dag het laatste uur. Dit doen wij in alle leerjaren.